Hirdetés

Ingyenes The Witcher spin-offot jelentett be a CD Projekt Red, amivel máris játszhatsz

|

Végre a The Witcher III igazi sztárja is élvezheti a rivaldafényt.

Hirdetés

Jó előre beharangozta a CD Projekt Red, hogy szeptember 6-án nemcsak az egy hét múlva a Netflixen debütáló Cyberpunk: Edgerunnersszel összefüggésben szeretne ezt-azt megosztani velünk, hanem az animesorozattal szoros rokoni kapcsolatot ápoló Cyberpunk 2077 jövőjéről is mesélne. Ennek keretében megleshettünk pár másodpercet a 2023-ban érkező Phantom Liberty kiegészítőből, és megtudhattuk, hogy miközben további tapaszokon dolgozik a csapat, a mai az utolsó, amiből az előző generációs konzolok tulajdonosai is részesülnek.

Talán őket is jobb kedvre deríti az Edgerunners update néven is emlegetett 1.6-os patch talán legváratlanabb meglepetése, hogy Roach, azaz Keszeg főszereplésével készült minijátékot futtató árkád gépek kerülnek a Cyberpunk 2077-be, afféle easter eggként.

Hirdetés

Annak, aki nemcsak a felszínét kapargatta a The Witcher III: Wild Huntnak, hanem alaposan el is mélyedt a monumentális szerepjátékban, és annak Hearts of Stone, illetve Blood and Wine címet viselő kiegészítőiben, aligha kell magyaráznunk, hogy Ríviai Geralt hűséges paripája, a dialógusokba a legváratlanabb pillanatokban belepofátlankodó, minden elérhető háztetőre felmászó Roach, vagyis Keszeg igazán megérdemelte, hogy saját játékot kapjon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A pixelartos Roach Race (Keszeghajsza magyarul), már letölthető az App Store-ból és a Google Play Áruházból, méghozzá teljesen ingyen. A Crunching Koala csapatával együttműködésben készített alkotásról azt is tudni kell, hogy nincsenek benne mikrotranzakciók, és NFT-k felbukkanásától sem kell tartanunk, miközben új rekordot próbálunk felállítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)