Hirdetés

Ingyenes, Unreal Engine 5-ös játék célozza meg az amerikai foci szerelmeseit

|

A Maximum Football hamarosan elérhetővé is válik korai hozzáféréssel.

Hirdetés

Tökéletesen időzítette a Modus Games kiadó új játéka, a Modus Studios Invictus fejlesztésében készülő a Maximum Football bejelentését. A free-to-play amerikai foci szimulátor, amely igyekszik a Madden NFL sorozat méltó kihívójává válni épp akkor lép a világ színpadára, amikor a amerikai futball rajongói az 57. Super Bowlra készülnek. A rangos sportesemény köré az ARENA4 szervezett nem mindennapi műsorsorozatot, ráadásul még könnyebb lesz abban a tudatban átadni magatokat a futballfesztivál hangulatának, hogy olcsóbban juthattok hozzá a KFC finomságaihoz.

A Maximum Football egy Early Access időszakkal kezdi majd a pályafutását idén tavasszal a Steamen keresztül, aztán később a teljes változat jönni fog más platformokra is. Ha valakinek ismerős a név, az nem véletlen: a széria a Maximum Football 2018-cal indult el, amit aztán a 2019 és a 2020 követett, egy nagy kihagyás után pedig idén jön a 2023-as epizód. 

Hirdetés

Nem meglepő, hogy mi lesz a legfontosabb célunk az új játékban: győzelemre kell vezetnünk a csapatunkat. Kezdhetünk egyetemi karriert vagy játszhatunk profikkal a különböző stadionokban. Vezetőedzőként számos döntést meg kell hoznunk, a játékoskeret összeállításától egészen a taktikáig. Teljesen testre lehet szabni a csapatot, akár online meccseket is lezavarhatunk, a fejlett irányításnak, a realisztikus játékmenetnek és az Unreal Engine 5 által biztosított lenyűgöző grafikának köszönhetően pedig állítólag olyan érzés lesz, mintha a pályán lennénk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők ígérete szerint teljesen átdogozták azt, amit eddig Maximum Football néven ismertünk, így a játékosok egy ultrarealisztikus élményt kaphatnak majd, ami ráadásul ingyenes is. Persze nem véletlenül, hiszen a 2023-as részt szolgáltatásalapú címnek tervezik, folyamatos tartalmi frissítésekkel (funkciókkal, játékmódokkal és hasonlókkal) tartják majd fent az érdeklődést a játék iránt. 

A Maximum Football 2023 (vagy simán csak Maximum Football) tehát tavasszal már elindul a Steamen korai hozzáféréssel, aztán a teljes változat a PC mellett már jön PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is. Vannak itt olyanok, akik szeretik az amerikai focit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)