Hirdetés

Ingyenesen játszható az Overwatch a jövő év elejéig

|

Egy nagyobb próbaidőszakot tart a Blizzard, hogy mindenki kiélvezhesse az éppen aktuális karácsonyi Overwatch eseményt.

Hirdetés

Ugyan ott még nem tartunk, hogy teljesen ingyenessé váljon az Overwatch, de a következő néhány napban legalább senkinek sem kell fizetnie majd a mókáért. A Blizzard ingyenesen játszhatóvá tette a lövöldét, egészen január 2-ig.

Ez azt jelenti, hogy az ünnepek alatt mindenki letöltheti és pörgetheti a teljes játékot, és az elért eredmények is megmaradnak arra az esetre, ha később vásárlásra adná a fejét a mélyen tisztelt játékos. Ráadásul most nem csak a népszerű FPS hangulatát élvezheti szabadon bárki, hanem az ünnepi hangulatba is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Az Overwatchban éppen a Winter Wonderland esemény pörög, így feloldhatunk egy rakat karácsonyi cuccot, és kipróbálhatjuk az ilyenkor elérhető extra játékmódokat is, videón megtekinthető a csoda:

Az ingyenes kipróbálás lehetősége egyébként nem csak PC-n él, hanem PS-en és Xboxon is, ráadásul ha valaki úgy döntene, hogy behúzná a teljes verziót, az most akciósan teheti ezt meg. Annyit érdemes szem előtt tartani, hogy a játékhoz konzolokon szükség lesz az adott platform előfizetéses szolgáltatásának aktiválására.

Ti tesztek vele egy próbát? Vagy már rég túlvagytok az Overwatch varázson?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)