Hirdetés

Ingyenesen kipróbálható a legújabb Worms

|

Még a hivatalos megjelenés előtt belekósolthatunk a Team17 újdonságába.

Hirdetés

Idén visszatér közénk a hosszú évekkel ezelőtt elrajtolt Worms széria, ráadásul a modern trendekhez igazodva némileg átdolgozott formában élvezhetjük a kukacok háborúját.

A Worms Rumble ugyanis a korábbi részektől eltérően valós időben zajló meccseket kínál, és természetesen a battle royale móka sem marad ki belőle, most pedig néhány napig teljesen ingyen ki is próbálhatjuk a hamarosan hivatalosan is debütáló alkotást egy nyílt béta keretében PC-n és PlayStation 4-en.

A tesztidőszak során több játékmódba is belekóstolhatunk, így a gyakorlótér mellett csatlakozhatunk a Deathmatch-be, ahol gyakorlatilag mindenki egymás ellen harcol, illetve kipróbálhatjuk a 32 fővel operáló Battle Royale játékmódot egyedül, de akár csapatban is.

Hirdetés

Már a bétában is rengeteg fegyvert és egyéb kiegészítőt bevethetünk az összecsapások során, köztük olyan klasszikusokat is, mint a Bazooka vagy a Holy Hand Grenade.

A béta november 9-én, magyar idő szerint reggel 9 órakor ér véget, ami azt jelenti, hogy egész hétvégén pöröghet a kukacháború.

Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)