Hirdetés

Ingyenesen letölthető a Devolver Digital új, bizarr játéka

|

A Sludge Life úgy debütált, hogy azonnal ingyenessé is tette a kiadó.

Hirdetés

Ezen cikk megjelenésétől számított fél órán belül kiderül, mi lesz az Epic Games Store menetrend szerint következő ingyenes játéka, ami leváltja a Civilization VI-ot. Szivárgások alapján a Borderlands: The Handsome Collection jön, de a jelenlegi, bizonytalan helyzetben bármi változhat.

Hirdetés

Addig viszont más miatt érdemes ellátogatni az Epic áruházába. Megjelent ugyanis a Sludge Life nevű, belső nézetes, open-world kalandjáték, melyben egy GHOST nevű graffitis szerepében próbálhatunk hírnevet szerezni. Alapvetően 13,6 euróba kerülne, de most (illetve hát 12 hónapon át, szóval nem kell nagyon sietni) ingyenesen tölthető, úgyhogy kattintsatok a linkre, majd a GET feliratú gombra, és pár további, egyértelmű kattintás után a tiétek lehet.

A Samurai Shodown NeoGeo Collection június 11-én szintén ingyenesen debütál, azt is jegyezzétek fel a naptárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)