Hirdetés

Ingyenessé válik a Rocket League

|

Idén nyáron free-to-play modellre vált a Rocket League, de érkezett egy rossz hír is ennek kapcsán.

Hirdetés

Öt éve jelent meg a Psyonix nagy sikerű autósfocis játéka, a Rocket League, amely PlayStation 4-en a PlayStation Plus részeként debütált, amivel eleve hatalmas közönséget tudott elérni, de más platformokon is az egekbe szökött a népszerűsége. A fejlesztőcsapat ezt ingyenes frissítésekkel és sok-sok DLC-vel hálálta meg, nemsokára viszont új korszak köszönt be.

Hirdetés

Mivel az Epic Games felvásárolta a Psyonixet, csak idő kérdése volt, hogy mikor költözik át a játék az Epic Games Store-ba. Attól a naptól kezdve, ahogy átáll free-to-play-re (egyelőre nincs még konkrét dátum, de a nyáron megtörténik), azok, akik Steamen vették meg, továbbra is kötöttségek nélkül játszhatják, viszont új felhasználók számára nem lesz elérhető a Valve platformján.

Mindenki, aki megvásárolta a játékot, kap egy új DLC-t, egy "Est. 20XX" titulust, ahol a 20XX az az év, amikor az adott játékos először elindította a Rocket League-et, több mint 200 Common tárgy Legacyvé változik, továbbá jár egy Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro kerekek és egy Huntress banner is. Azok, akik a mai bejelentés előtt játszottak a játékkal, a Faded Cosmos Boosttal is gazdagabbak lesznek.

A Rocket League-et ingyenessé tevő frissítés egyébként az eddigi legnagyobb lesz, átvariálja a Tournamentek és a Challenge-ek rendszerét, valamint cross-platform fejlődést kínál azoknak, akik az Epic Games fiókjukkal összekapcsolják a játékot. További infókat a következő néhány hétben lepleznek majd le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)