Hirdetés

Ingyenessé válik a The Sims 4

|

Hamarosan free-to-play pénzügyi modellre vált a The Sims 4, de ez nem jelenti, hogy minden tartalom szabadon elérhető lesz.

Hirdetés

Már nyolcadik születésnapját ünnepelte szeptember elején a The Sims 4, de a Maxis továbbra is végeláthatatlanul szállítja hozzá az új tartalmakat fizetős és ingyenes csomagok formájában. Az alapjátékban viszonylag korlátozottak a lehetőségeink, azonban ha beszerezzük a tizenkét teljes értékű kiegészítőt és a tizenkét Game Packet, olyan életet teremthetünk simjeinknek, amilyenről mi csak álmodunk.

A dolgot némileg nehezíti, hogy a kiegészítők egyenként 39,99 euróba kerülnek, és ha minden DLC-t akarunk, 984,43 eurót, avagy több mint 390 ezer forintot kell fizetnünk az alapjáték árán felül.

Hirdetés

A terheket némileg enyhítheti, hogy a The Sims 4 október 18-ától ingyenessé válik PC-n, Mac-en és konzolokon is - úgy tűnik, csak az alapjáték, de az legalább örök időkre. Aki kibővítené, az Origin boltjában összeválogathat magának egyszerre legfeljebb három kiegészítőt (egy Game Packet, egy Expansion Packet és egy Stuff Packet), és kedvezménnyel vásárolhatja meg azokat.

További részleteket az október 18-án este 7-kor kezdődő Behind the Sims eseményen tudhatunk majd meg. Addig is azok, akik megvásárolták a játékot, mától október 17-ig ingyen behúzhatják a Desert Luxe Kitet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)