Hirdetés

Ingyenessé válik az Elite Dangerous kiegészítője, a Horizons

|

Az Elite Dangerous játékosainak hamarosan már nem kell fizetnie a Horizons csomagért.

Hirdetés

Az Elite Dangerous Horizons névre keresztelt kiegészítője 2015-ben debütált, a legfontosabb újítása pedig az volt, hogy a segítségével végre nem csak a világűrt fedezhették fel a játékosok, hanem bejárhatták a bolygók felszínét is különböző járművekbe pattanva.

Persze ennél sokkal több újdonságot szolgáltatott a Horizons, de jó hír, hogy aki eddig nem tette volna, az hamarosan költségek nélkül fedezheti fel az összes tartalmat. 

Hirdetés

A Frontier bejelentése alapján a kiegészítő október 27-től ingyenessé válik az összes játékos számára, akik rendelkeznek az alapjátékkal, ráadásul mindhárom platformon, így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Ez azért különösen fontos, mert jelenleg 30 dollárt, vagyis körülbelül 9300 forintért kóstál, szóval ha tervezitek a beszerzését, akkor érdemes kivárni azt a maradék 1 hónapot és ingyen hozzájuthattok. A csapat gondolt azokra is, akik eddig megvásárolták a csomagot, ők csekély fájdalomdíjként egy exkluzív, Azure névre keresztelt festést kapnak az űrhajókhoz, amit a játék összes hajójához fel lehet használni. 

A játékosok emellett már türelmetlenül várhatják a játék következő kiegészítőjét, az Odyssey-t is, amely rengeteg újabb kalandot és érdekes környezeti interakciót ígér, de 2021 elejéig várni kell rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)