Hirdetés

Ingyenessé vált a legjobb Saints Row játék

|

A PC-sek ingyenesen húzhatják be a Saints Row: The Third Remastered változatát.

Hirdetés

Egészen meglepő, mennyire élvezetes volt az Opening Night Live, a gamescom félórás felvezetővel megtoldott kétórás nyitóműsora, ami tele volt izgalmas bejelentésekkel. Oké, nem mondjuk, hogy végig két kézzel nyomtuk lefelé az asztalt, de volt már rosszabb is.

És mindezt tökéletesen megkoronázza az Epic Games ajándéka, ugyanis teljesen váratlanul ingyenessé vált a Saints Row The Third Remastered, a sorozat legjobb részének legszebb változata. 

Hirdetés

Bár a most bejelentett reboot egészen más lesz, mindenképp érdemes visszatérni Steelportba, ahol a Harmadik Utcai Szentek bandája uralkodik, és mindenféle őrült dolgokat csinálhatunk válogatott fegyverekkel, járművekkel. Az egyik legjobb nyílt világú akciójáték, ami nem GTA.

A letöltéshez látogassatok el a fenti linkre vagy nyissátok meg az Epic Games Store kliensét, majd bejelentkezést követően a játék adatalapján nyomjatok a GET gombra, és csináljátok végig az ezt követő rövid folyamatot. Ha már arra jártok, augusztus 26. 17:00-ig bezsebelhetitek a Void Bastards és a Yooka-Laylee játékokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)