Hirdetés

Ingyenessé vált az Infamous: Second Son elveszettnek hitt DLC-je

|

A Ghost of Tsushima fejlesztői a korábbi címeiket is igyekeznek életben tartani.

Hirdetés

A Sucker Punch Productions 2014-es PlayStation exkluzív akciójátéka ugyan nem lett egy megismételhetetlen és örök klasszikus, de mókás és pörgős órákat hozott nekünk az akkor még vadonatúj konzoljainkra. Az Infamous: Second Son sokunk emlékezetében remek élményként maradt meg, így nem csoda, hogy megörültünk az alábbi hírről értesülve.

A játéknak volt egy DLC-je, ami összekötötte az Infamous 2-t és a Second Sont, de a tartalmat csak azok kaphatták meg, akik előrendelték az új epizódot, vagy beszerezték annak egy drágább kiadását. Emiatt nagyon sokan lemaradtak egy egyébként fontos sztoridarabról.

Hirdetés

A Sucker Punch most fellőtte a DLC-t a PlayStation Store-ra, ráadásul ingyenessé tette, így mindenki letöltheti azt. Annyit azért hozzátettek, hogy egyes régióban ki kell fizetni majd egy apróbb összeget az adott korlátozások miatt.

Akárhogy is, így végre mindenki pótolhatja az Infamous sztorinak ezen kimaradt darabkáját. Azt is hozzátették a srácok, hogy igyekeznek fenntartani az Infamous 2 UGC szervereit, és ugyan beismerték, hogy egyszer majd le kell lőniük azokat, de amíg a közösség kitart a játék mellett, addig ők sem fogják felszámolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)