Hirdetés

Ismét meg tudjuk mondani előre, milyen játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

Idén nem létezik az EGS-nél olyan, hogy meglepetés.

Hirdetés

Idén lehetetlen feladatnak bizonyult az, hogy meglepetéseket tudjon okozni az Epic, hiszen hiába titkolják mindig a következő napi ingyenes Epic Games Store játékot, az erre utaló tematikus csomagolópapíroknak köszönhetően már jó előre sikerül kitalálni, mire is számíthatunk. 

Ez most sem volt másként, az infókat első kézből szállító Billbil-kun megint kirakta a Twitterre, hogy szerinte milyen játék válik ma délután 5-től a következő 24 órában ingyenesen elérhetővé az EGS-en.

Hirdetés

Ha megint igaza lesz, akkor ma épp a Severed Steel lesz az EGS-felhasználók jussa. Az eredetileg tavaly ősszel megjelen single-player FPS-ben az egykarú főhőst irányítva kell látványos összecsapásokban diadalmaskodnunk, nem maradnak ki az akrobatikus elemek és a bullet time sem.

Mindenképp érdemes lesz adni neki egy próbát, ha a zsáner nem áll tőletek vészesen távol.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)