Hirdetés

Itt a következő Epic Games Store-os ingyen játék, nem csak LEGO-rajongóknak

|

A csomagolópapír most még árulkodóbb volt, mint általában.

Hirdetés

Már egy hete tart az Epic Games Store ünnepi promóciója, amiben eddig ugyan inkább érdekes indie játékok szerepeltek, de a hátralévő nyolc napban még bármi jöhet. Nem baj, ha merünk kísérletezni, lehet, hogy pont olyan játékok közül kerül ki egy új kedvenc, amiért a képek, a trailerek és a leírás alapján nem fizettünk volna semmit.

A mai azért sokaknak tetszeni fog: LEGO-val nem nehéz csábítani.

Hirdetés

Az Epic Games Store december 21-ei ajándéka a LEGO Builder's Journey, egy logikai játék, amiben legóval építkezve kell megoldanunk a fejtörőket. 

A letöltéshez kattintsatok a fenti linkre, majd válasszátok a GET gombot, és a Place Ordert bejelentkezés után. Mobilról is megtehetitek ezt, ha már a könyvtáratokban van, bármikor letölthetitek majd PC-re.

A holnapi játék csomagolópapírja az alábbi, lehet találgatni:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)