Hirdetés

Itt a PlayStation-féle Play At Home első ingyen játéka idén

|

Mi tagadás, kedvenc játékunk az ingyen játék, amihez még PlayStation Plus sem kell!

Hirdetés

Március másodikával el is rajtolt a Sony-féle Play At Home kezdeményezés 2021-es köre: ettől a pillanattól tölthetővé vált a 2016-os Ratchet & Clank, ahogy ígérték, természetesen PlayStation Plus előfizetéstől függetlenül is ingyen és bérmentve.

Az Insomniac Games akció-platformere a franchise legelső, 2002-ben PS2-re kiadott felvonásának PS4-es újragondolása, nem mellesleg pedig a nála sokkal rosszabbul sikerült mozifilmmel együtt erősítették egymás ázsióját. Nem mintha a filmnél ez bejött volna.

Hirdetés

Visszatérve a Play At Home-hoz: a Ratchet & Clanket PS4-re és PS5-re egyaránt tölthetjük, magyar idő szerint egészen április 1. hajnal 5-ig - a PS5-féle PlayStation Plus Collectionhöz képest (ahol ugyanúgy megtalálható a játék) pedig ugyebár PS Plus előfizetés nélkül is megtarthatjuk és nyúzhatjuk majd a jövőben.

Az idei Play At Home szezon még nem teljesen ismertetett ajándékáradata júniusig fog tartani - pont abban a hónapban tervezik megjelentetni a PS5-ös Ratchet & Clank: Rift Apartot is, méghozzá magyar felirattal.

A mai nappal élesedtek egyébként a PlayStation Plus márciusi ajándékai is, köztük például a Final Fantasy VII Remake-kel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)