Hirdetés

Itt az Epic Games Store idei első ajándéka

|

Kelta harcosokként küzdhetünk ősi istenségek csicskásai ellen.

Hirdetés

Egy darabig várhatóan nem fogja überelni az Epic Games Store előző ajándékát (a legfrissebb Tomb Raider trilógiát), de jobbnál jobb játékokat szórt ránk az ünnepek alatt, lesz mivel elfoglalni magunkat a következő néhány hétben, amíg a februári nagy dömping ránk nem szakad. Ma megjött a váltás, ezen a héten egy tavaly megjelent akciójáték lehet a miénk.

A Gods Will Fallban az istenek elnyomása ellen küzdhetünk egyszerű, de kalandvágyó harcosok szerepében. Nyolc kelta hősből álló csapatunkkal állhatunk ki szörnyű bestiákkal szemben, akik mindent megtesznek, hogy megvédjék uraikat.

Hirdetés

A játékot a következő egy hétben, tehát január 13-áig szerezhetitek meg úgy, hogy ellátogattok a fenti linken keresztül az Epic Games Store-ba, vagy megnyitjátok a PC-s klienst, majd az adatlapon a GET gombra böktök. Ezután akkor veszitek elő, amikor kedvetek támad hozzá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezt a Galactic Civilizations III fogja követni, ami 2021 januárjában volt már ingyen egy héten át. Aki lemaradt, most pótolhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)