Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb, eddig titkolt ingyen játéka

|

Újabb értékes ajándékkal fordulunk rá az Epic Games Store Mega Sale leárazásának utolsó hetére.

Hirdetés

Általában azon promócióinál titkolózik az Epic Games, amelyek keretében 24 óránként váltják egymást az ajándék játékok, de most a szokásos menetrend szerint megyünk, hetente kapunk valami újat. Talán ez kellett ahhoz, hogy olyan erős legyen a felhozatal, amilyen.

Először jött a Borderlands 3, majd a Bioshock: The Collection, az elmúlt egy hétben pedig a Wolfenstein: The New Ordert szerezhettük be. Az utolsó hét ajándéka sem rossz.

Hirdetés

Ezúttal a Maneater lehet a miénk, amiben cápaként úszkálva állhatunk bosszút az emberiségen. Felfedezhetjük környezetünk izgalmas titkait, megehetünk eltévelyedett búvárokat és egyéb, a vesztünkre pályázó embereket, továbbá fejleszthetjük magunkat folyamatosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A letöltéshez a játék adatlapján (amit a fenti linken keresztül is elérhettek) keressétek meg a GET gombot, bökjetek rá, majd ha sikerrel bejelentkeztetek, a Place Order gombbal adhatjátok hozzá végül a könyvtáratokhoz.

A jövő héte ajándéka a Supraland lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)