Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyen játéka – sőt, rögtön kettő is!

|

Az Epic Games Store egyik e heti ajándéka több műfajt is ötvöz, a másik pedig a posztapokaliptikus hangulat kedvelőinek fog tetszeni.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt számolt be digitális játékboltjának 2020-as eredményeiről az Epic Games, és ígéretet tett arra, hogy - nem meglepő módon - nagy sikerű kezdeményezését 2021-ben is folytatja, így számíthatunk rá, hogy hetente jön egy-egy újabb ajándék. Érdemes persze úgy számolni, hogy főleg indie címekre csaphatunk le, de néha becsúszhatnak Star Wars Battlefront II-kaliberű címek is - vagy, mint ezen a héten, a Metro Last Light Redux, ami egy lepusztult világba vezet minket, ahol különféle mutánsokat darálhatunk le válogatott fegyverekkel.

A másik ajándék az IronOak Games alkotása, a Curve Digital által kiadott For the King, ami a stratégiai, a táblás és a roguelike játékok elemeit körökre osztott harcokkal vegyíti. Játszható kooperatívan online vagy ugyanazon képernyő előtt ülve, a játékélményt pedig a kiegészítők fokozzák, melyek mindegyike a csomag része.

Hirdetés

A letöltéshez kattintsatok a linkekre vagy nyissátok meg az Epic Games Store kliensét, keressétek meg a termékadatlapokat, azon is a GET gombot, majd haladjatok végig a vásárlási folyamaton, melynek során természetesen most sem kell fizetnetek.

A jövő hétre a Halcyon 6-ot várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)