Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyenes játéka!

|

Ha bármennyire is vonz az űr, szeretni fogod az e heti ajándékot.

Hirdetés

Reméljük, sokan behúztátok a napokban az A Plague Tale: Innocence-et, ami 2019-ben lépett be az életünkbe, és ezért azóta is nagyon hálásak vagyunk. Készül már a folytatása, addig viszont bőven van idő bepótolni az első részt, ha eddig kimaradt.

Az e heti ajándék a Rebel Galaxy, bár az űrben játszódik, nem űrszimulátor, hanem szerepjáték, amiben szerephez jut a harc, a felfedezés, a kereskedelem és a diplomácia is. Járjuk a csodálatos univerzumot, és közben kalózokkal csatázunk, földönkívüliekkel barátkozunk, aszteroidákat bányászunk, törmelékekben keresünk értéket, és vagy egy tisztességes utat járunk, vagy csibészként élünk.

Hirdetés

Amennyiben szeretnéd megszerezni, kattints a fenti linkre, vagy nyisd meg az Epic Games Store kliensét, és a játék aloldalán keresd a GET gombot. Bejelentkezés, valamint pár gyors kattintás után már bele is vághatsz mindenféle kötöttség nélkül.

A jövő héten a Void Bastards és a Yooka-Laylee jönnek, mindkettő remek, készüljetek rájuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)