Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Ha a marsi kolóniátok már kielégítően nagy, tegyetek egy próbát az e heti ajándékkal is!

Hirdetés

Egy kiváló tycoonnal ajándékozott meg minket az elmúlt egy hétben az Epic Games: a Surviving Mars ráadásul még bővülni is fog a jövőben, úgyhogy aki behúzta, jó ideig elszórakozhat vele. Ahogy az az Epic Games Store-os promóciók esetében lenni szokott, ez is csak egy hétig tartott, ma délután 17:00-kor visszaállt a szokásos ár, de cserébe jött helyette más.

Az e heti ajándék a 2014-ben megjelent The Fall, amiben egy ARID nevű MI-t irányítunk, mely egy öltözék kezeléséért felel. Az ember, aki ezt a ruházatot viseli, eszméletlen, így el kell juttatnunk őt egy biztonságos helyre, ahol életet lehelnek belé. A játékmenetben szerephez jut az akció és a gondolkodás is.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megszerezd, kattints a fenti linkre, majd ott a GET gombra. Jelentkezz be, nyomj rá azokra az elemekre, amik előre visznek, és máris elkezdhetsz játszani. Természetesen ha telepítve van az EGS kliens a PC-dre, abból is végigcsinálhatod a folyamatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)