Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyenes játéka, de lehet, hogy csalódni fogtok

|

Rövid időn belül másodszor fordul elő, hogy az Epic megígér valamit, aztán nem tudja betartani.

Hirdetés

Az első és legfontosabb szabály, hogy ajándéknak mindig örülünk, mert az ingyen adott dolgok többnyire jók, és most sem vagyunk hálátlanok. Csak hát ahogy pár hete a The Escapists 2, úgy most a múlt héten belengetett Conan Exiles nem lett ingyenes, pedig szívesen ellátogattunk volna olyan tájakra, ahol varjak csipkedik a testünket, mielőtt óriási kígyókkal küzdünk meg.

Hirdetés

Mától csak a Hue-t lehet letölteni, ami egyébként egy jópofa játék (még a GameStar mellé is adtuk annak idején). Ebben a világot a színek váltogatásával változtathatjuk meg, így haladhatunk előre a pályákon, de színvakoknak is érdemes kipróbálni, külön beállítások segítenek nekik.

A Conan Exiles-szal kapcsolatban az Epic annyit nyilatkozott, hogy a csapat úgy döntött, mégsem teszi ingyenessé a játékot, később meg lehet majd vásárolni pénzért.

Ha minden jól megy, a jövő héten érkezik a The Escapists 2, valamint a Killing Floor 2 és a Lifeless Planet. Reméljük, nem lesz fennakadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)