Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb ingyenes játéka, elúszott a GTA V

|

Aki máig nem húzta be a Grand Theft Auto V-öt ingyen, az bánkódhat, mostantól egy hétig más AAA címre lehet lecsapni.

Hirdetés

Kissé megbénította az Epic Games Store-t, amikor pontosan egy héttel ezelőtt ingyenessé vált a Grand Theft Auto V Premium Edition, de idővel helyreállt a szolgáltatás, és mindenki, aki akarta, beszerezhette a Rockstar sikerjátékát PC-re. Reméljük, nem felejtettétek el ti sem, ritkán adódik az életben ilyen lehetőség.

Hirdetés

Mától egy héten át a Sid Meier's Civilization VI ingyenes, ami más közönséget szólít meg (nem is haldokolnak a szerverek az érdeklődők ostroma miatt), de a stratégiai játékok kedvelőinek feltétlenül érdemes lecsapni rá. Természetesen aki most behúzza, május 28. után is megtarthatja, és annyit játszik vele, amennyi kényelmes.

A kiszivárgott listáról eddig kettőből kettő stimmelt, így várhatóan a Borderlands: The Handsome Collection lesz a következő május 28-ától, majd az Ark Survival Evolved lép a helyébe június 4-től. Mindet szerezzétek be, ha jót akartok magatoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)