Hirdetés

Itt az Epic Games Store újabb nagy ingyenes játéka, és még nincs vége!

|

Kiderült, mire csaphatunk le a következő egy hétben, de az nem, hogy mi jön majd ezután.

Hirdetés

Érthető, hogy miért szánta meglepetésnek az Among Us ingyenessé tételét az Epic Games Store, de mivel egy eleve meglehetősen olcsó játékról volt szó, nem lett mindenki elragadtatva az ajándéktól. Ma menetrend szerint jött a váltás, és kiderült, hogy mit adhat hozzá minden PC-s a könyvtárához június 10. délután 5 óráig.

A következő egy hétben a Frostpunk lehet a miénk. A This War of Mine-nal széleskörben ismertté vált 11 bit Studios újabb játékában egy meglehetősen nehéz helyzetbe került társadalmat kell életben tartanunk az infrastruktúra igazgatásával, nehéz döntések meghozatalával.

Hirdetés

A letöltés menete a szokásos: nyisd meg az Epic Games Store kliensét vagy a fenti linket, kattints a GET gombra a játék adatlapján, majd haladj végig az ezt követő folyamaton, és már indulhat is a letöltés.

Egyelőre nem tudjuk, mi lehet a következő ajándék, de érdeklődve várjuk. Addig is merüljetek el a fagyban, nyárra pont jó is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)