Hirdetés

Itt az Epic Games újabb ajándék játéka

|

Egy korábban ígért, ám valamiért elhalasztott játékot lehet most megkaparintani.

Hirdetés

Továbbra is olyan tempóban szórja az ajándék játékokat az Epic Games, hogy nincs időnk ledarálni az egyiket, mire megjön a következő, de szerencsére könyvtárunkban eltárolhatjuk őket, nem fognak onnan hirtelen eltűnni egyik pillanatról a másikra (hacsak az Epic Games Store meg nem szűnik, de erre jelenleg nagyon minimális esélyt látunk).

Ha szeretnétek tovább hízlalni a backlogot, vagy épp RTS-ezhetnéketek támadt, ússzatok rá az EGS e heti ingyenes játékára, a Wargame: Red Dragonra. A Wargame sorozat ezen részében a nyugati hatalmak küzdenek meg a keleti blokk seregeivel, összesen 17 nemzet vesz részt az 1991-ben zajló ütközetekben.

Hirdetés

A letöltéshez kattintsatok a fenti linkre, vagy ha úgy kényelmesebb, nyissátok meg az Epic kliensét, keresetek rá az adatlapra, majd nyomjátok meg a GET gombot. Ezt, valamint pár extra lépést követően indíthatjátok is a letöltést, de nem muszáj azonnal belevágni. 

A következő játék a Surviving Mars lesz, ami 2019 októberében már volt egyszer, de aki akkor lemaradt, most pótolhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)