Hirdetés

Itt az Epic Games utolsó előtti ünnepi ajándéka

|

Már majdnem lezárult a promóció, a végére is egy sok elismerést bezsebelő alkotás jutott.

Hirdetés

Az elmúlt közel két hétben olyan játékokat húzhattunk be az Epic Games Store-ból teljesen ingyen, mint a The Vanishing of Ethan Carter, a Prey, vagy a Vampyr - a felhozatalban egy-két kivételtől eltekintve teljes árú, nagy költségvetésű, vagy legalább magas pontszámokat kiérdemelt játékok szerepeltek, nincs okunk szomorkodni. 

A végére egy olyan, 2016-os játék jutott, aminek 80-84 közti átlaga van a Metacritic-en, emiatt pedig önmagában megér egy próbát.

Hirdetés

A promóció utolsó ajándéka a Salt and Sanctuary, amire elég egyértelműen utalt a sószórókkal díszített csomagolópapír is. A 2D-s akció-szerepjátékban egy rejtélyes szigetet fedezhetünk fel, ahol rengeteg meglepő pillanat, izgalmas kihívások, és soulslike-elemek várnak minket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A letöltéshez a fenti linken vagy az EGS kliensén keresztül vezet az út, a játék adatlapján kell a GET gombra bökni, és bejelentkezés után végigmenni a "vásárlási" folyamaton. Holnap új játék jön, ami viszont már egy hétig marad - pletykák szerint ráadásul nem is egy címet kapunk, hanem a legutóbbi Tomb Raider trilógiát teljes egészében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)