Hirdetés

Itt van az Epic Games Store hatodik karácsonyi ajándéka, amit haverokkal is lehet játszani

|

A haveroknak is érdemes szólni, hogy töltsék le az Epic Games Store mai ingyenes játékát.

Hirdetés

Az Epic Games Store indulása óta rendkívül ajándékozó kedvében van a digitális boltot üzemeltető cégóriás, de az idei karácsonyi időszakban a szokásosnál is bőkezűbben, naponta adnak egy-egy címet teljesen ingyen.

Az eddigi felhozatalra sem lehetett panaszunk, az év egyik indie meglepetése, a Loop Hero mellett behúzhattuk a Shenmue III-at, a Neon Abysst, vagy épp a The Vanishing of Ethan Cartert is. De a sor még közel sem ért véget, ma is új játék landolhat ingyen a könyvtárunkban.

Hirdetés

A mai digitális csomagolópapír alatt a Generation Zerót is fejlesztő Systemic Reaction másik kooperatív lövöldéje, a Second Extinction lapult. Ebben a haverokkal indulhatunk közös küldetésekre különböző, dínókban bővelkedő pályákon, hogy más-más feladatokat teljesítsünk, a korai hozzáférésben lévő játék készítői szerint pedig egy metajátékban is hozzájárulhatunk a dínók elleni sikerhez, ha egy-egy szektorban több missziót is abszolválunk.

A még mindig korai hozzáférésben lévő, de tavaly októberi kiadása óta sokat fejlődött Second Extinctiont vagy az Epic Games Store kliensében, vagy a szolgáltatás weboldalán szerezhetitek meg a méretes "Get" gombra bökve. Ha pedig még nem tudjátok biztosan, ínyetekre lenne-e a játék, nézzétek meg a fejlesztők legutóbbi játékmenet streamjét lejjebb!

Ne feledjétek, az ajánlat ezúttal is csak egy napig él, így holnap délután öt órakor máris érkezik a következő ingyen játék, a Second Extinctiont pedig ismét korábbi, 7 499 Ft-os árán szerezhetitek meg. Az ajándékeső december 16-tól 30-ig tart majd, így még jó néhány játékra lecsaphatunk az év végéig, az aktuális ajánlatról pedig természetesen minden nap beszámolunk majd nektek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)