Hirdetés

Itt vannak az Epic Games Store ingyenes játékai, ne hagyd ki őket!

|

Ismét két játékot ad ajándékba a Fortnite és az Unreal Engine mögött álló cég digitális áruháza.

Hirdetés

Jóllehet, a Steam és a GOG.com is viszonylag gyakran lepi meg ingyenes játékokkal a gamereket, sőt hébe-hóba a PlayStation, az Xbox és a Nintendo is így tesz, a legaktívabb adományozó minden kétséget kizáróan az Epic Games Store. Természetesen nem puszta önzetlenségből költ erre súlyos dollármilliókat a Fortnite kiadója, mindez azt a célt szolgálja, hogy a lehető legtöbben tudomást szerezzenek a piactér létezéséről, és persze ha már egyszer felhasználói fiókot csinálnak az ajándék játékok beváltása kedvéért, akkor lehetőleg maradjanak is, böngésszék át a kínálatot, és vegyenek is valamit.

Ennek érdekében viszonylag sűrűn fordul elő, hogy AAA kategóriás alkotások válnak átmenetileg ingyenessé, de azért többnyire indie játékokból szemezgetnek az illetékesek, ahogy most is történt. Butaság lenne azonban csak azért leírni őket, mert alkotóik nem tapsolhatták el a világ minden pénzét.

Hirdetés

A Spirit of the North egy misztikus single-player kalandjáték, amelyben Izland meseszép tájain külső nézetből terelgethetünk egy, a sarki fény őrzőjével kapcsolatba lépő rókát. A másik ajándék a The Captain címet viseli, és nem kisebb feladattal bízza meg a játékost, hogy Thomas Welmu tudományos tiszt szerepében morálisan megkérdőjelezhető döntéseket hozva hanyatt-homlok meneküljön vissza a Földre, hogy még időben figyelmeztethesse az emberiséget a közelgő veszélyre. Ha ezért más civilizációknak pusztulniuk kell, hát úgy legyen.

Ahhoz, hogy hozzáadhassátok gyűjteményetekhez a jelenlegi párost, kattintsatok a fenti linkekre, amelyek a játékok adatlapjaira visznek. Ott bökjetek a GE, majd pedig a Place Order gombra. Ehhez persze nem árt bejelentkeznetek az Epic Games Store-os felhasználói fiókotokba.

Legközelebb az Ark: Survival Evolved című túlélőjátékot, és minden idők egyik legjobb, illetve legdrágább társasjátéka, a Gloomhaven digitális verzióját kapjuk ajándékba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)