Hirdetés

Játékbeli tartalmat kapnak ingyen a PlayStation felhasználók

|

Folytatódik a Sony Play At Home nevű akciója, azonban ezúttal nem teljes játékokat, hanem in-game tartalmakat ad ajándékba a cég.

Hirdetés

A Sony még tavaly kezdett bele a Play At Home nevű kezdeményezésébe, melynek keretében ingyen játékokkal szerette volna megajándékozni azokat, akik otthon ragadtak a különféle járványügyi intézkedések következményeképpen. Az akció kezdete óta igen kiváló, saját fejlesztésű játékokat osztott szét a cég, viszont ezúttal különféle online játékok rajongóit lepi meg.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blog közzétett egy új bejegyzést, melyben elárulják, hogy a Play At Home ebben a hónapban a multiplayer játékok rajongóinak fog kedvezni, ezért teljes játékok helyett olyan címekhez adnak ajándékba tartalmakat, mint a Rocket League, a Destruction AllStars, az NBA 2k21 vagy éppen a Call of Duty: Warzone.

A csomagok összetétele igen változó, mert míg a Warzone esetében néhány Double XP tokennel gazdagodnak a rajongók, addig a World of Tanks és World of Warships játékosai ideiglenes prémium hozzáférést kapnak, a Warframe-hez pedig a Starter Bundle-ben található extrákat kaphatjuk meg ingyen. A különféle jutalmak teljes listáját itt találjátok meg.

Persze az elmúlt hónapok ajándékait elnézve sokan valószínűleg csalódásként élik majd meg, hogy ezúttal "csak" egy köteg multiplayer bónuszt szórt ki a Sony a Play At Home utolsó hónapjában, de ennyi AAA cím után igazán nem mondhatja senki, hogy a cég fukarkodott volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)