Hirdetés

Jól összeválogatott ingyen játékokat hozott nekünk a hétvégére a Microsoft

|

Ismét három egészen különböző alkotást pörgethetünk díjmentesen Xbox One-on egy ideig.

Hirdetés

A Microsoft Free Play Days akciója már önmagában is remek dolog, hiszen ennek köszönhetően limitált ideig pörgethetünk ingyenesen játékokat Xbox One-on, ráadásul gyakran elég különböző műfajokba kóstolhatunk bele így. Időközben már kezdetét is vette a következő ilyen időszak, és igazából most sem lehet panaszunk a srácok által kiválasztott játékokra.

A mostani Free Play Days magyar idő szerint október 8-tól 12-ig tart, és egészen eltérő műfajokban próbálhatjuk ki magunkat ezekben a napokban.

Hirdetés

Az első cím a Saints Row 4: Re-Elected, ami az alapjáték DLC-kkel kiegészített, újabb konzolokra megjelent változata. A második a stílusos látványvilággal megáldott akció-platformer, a Blasphemous, ami egy elég hátborzongató világba kalauzolja el a játékost. Végül pedig ingyen játszható az Assetto Corsa Competizione is, tehát a versenyjátékok szerelmeseinek is kedveskedett valamivel a Microsoft.

Ha ki szeretnétek próbálni az ingyen játékokat, akkor szükségetek lesz egy aktív Xbox Live Gold előfizetésre vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagságra, és már indulhat is a móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)