Hirdetés

Jön a Superhot önálló kiegészítője, és több mint kétmillióan ingyen kapják meg

|

A Superhot: Mind Control Delete négyszer akkora, mint az alapjáték, és nagyon hamar belevethetjük magunkat.

Hirdetés

Aki érdeklődött a Superhot iránt, az valószínűleg hallott már a Mind Control Delete-ről is, mely 2017 óta elérhető korai hozzáféréssel, de rengeteget változott azóta. Most elkészült, és július 16-ától bárki belevetheti magát PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on (később Switchen is).

Hirdetés

Kiegészítőként indult, de végül önálló játék lett, amiben a már ismert játékmenet (az idő csak akkor telik, amikor mozgunk) visszatér, viszont a szerkezet egészen más. Néhány pályából álló menetek során, 32 területen kell szétlőnünk vagy szétvágnunk a piros figurákat, majd módosítókat aktiválva szembenéznünk az egyre komolyabb kihívásokkal, keményebb ellenfelekkel, átalakított termekkel.

Mindenki, aki az eredeti játékot legkésőbb július 16-áig megvásárolja (akik ingyenesen szerezték be, vagy csak a Superhot VR-t vették meg, nem részesülnek belőle), ezt is megkapja ajándékba. További feltételekről a GYIK-ből értesülhettek.

Tesztünket egyébként még ma olvashatjátok, nézzetek vissza hamarosan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)