Hirdetés

Jövő héten a Hitman is ingyen behúzható az Epic Games Store-ból

|

Az IO Interactive Hitman trilógiájának első részét ingyen bezsákolhatjuk, mielőtt a harmadik rész megjelenne. És ez még nem minden, a Shadowrun rajongók is örülhetnek.

Hirdetés

Jelenleg két figyelemreméltó független fejlesztésű játékkal, az Enter The Gungeonnal és a God's Triggerrel gazdagíthatjátok az Epic Games Store könyvtáratokat, azonban jövőhéten igazi klasszikusok válnak ingyenessé. Ha kimért bérgyilkosokként szeretnétek küldetésre menni, esetleg taktikus harcokhoz akartok csapatot toborozni egy cyberpunk világban, akkor van két remek hírünk számotokra.

Hirdetés

Kezdjük az igazán nagy dobással: pár napja megtudtuk, hogy PC-n egy évig EGS exkluzív lesz a Hitman 3 és úgy tűnik, hogy ennek örömére a stúdió szeretne kicsit felkészíteni minket a 47-es ügynök szerepére. Így a hamarosan trilógiává bővülő széria első részét jövő csütörtöktől egy héten keresztül behúzhatjuk, és  természetesen - ahogy eddig is - véglegesen megtarthatjuk.

Az IO Interactive kifejezetten jó munkát végzett a kopasz bérgyilkost főszerepbe állító széria újraélesztésével 2016-ban, tehát mindenképp érdemes adni neki egy próbát, ha esetleg eddig még nem tettétek.

A második cím, pontosabban kollekció az RPG-k rajongóinak figyelmére tarthat számot, ugyanis az ikonikus asztali szerepjáték széria, a Shadowrun videojátékos feldolgozásainak gyűjteményére kerül rá az ingyenes matrica. A Shadowrun Collection a Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut, a Shadowrun Returns és a Shadowrun Hong Kong - Extended Edition játékokat tartalmazza.

Ti melyiket próbáljátok majd ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)