Hirdetés

Két ajándékkal vár az Epic Games Store - ezek az e heti ingyen játékok

|

Az egyik gyönyörű látványt ígér, és, mi tagadás, tényleg jól néz ki.

Hirdetés

Amíg a Tetris Effect meg nem jelent, nem gondoltuk, hogy a tetriszezés élményét lehet fokozni - egészen más úgy az elemeket pakolgatni, hogy közben a zene minden cselekedetünkre reagál, minden gyönyörűen villog, teljesen magával ragad minket az egész - pláne VR-ban.

Az Epic Games Store e heti ingyen játéka nem a Tetrist, hanem a sakkot kívánja új szintre emelni: a Chess Ultra ugyanis látványával próbál kitűnni, 4K-s textúrával, lehengerlő bevilágítással, részletesen kidolgozott terekkel. Tíz, egy nagymester segítségével tesztelt MI-szint közül választhatunk, de játszhatunk helyi vagy online többjátékos módban is. Több mint 80 sakk-témájú fejtörő vár ránk, továbbá legendás mérkőzéseket is legyűrhetünk. Az Oculus Rift és a HTC Vive támogatása már csak apró extra mindezek mellett.

Hirdetés

A hét egy további ajándéka a World of Warships - Starter Pack: Ishizuchi, a Wargaming ingyenesen játszható hajós online akciójátékának kiegészítője, ami egy Tier IV-es japán csatahajóval, egy kikötőhellyel, 11 Epic festéssel, "gazdasági bónuszokkal" és 5 jutalomdobozzal segít lendületet venni.

Ha bármelyik érdekel, megtalálod a linkeken keresztül az Epic Games Store-ban, ahonnan a GET gomb megnyomásával, bejelentkezést követően tudod letölteni vagy eltenni fiókod könyvtárába, hogy onnan PC-hez érve bármikor elővehesd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)