Hirdetés

Két exkluzív játékot, és egy vadonatúj címet is kapnak márciusban a PlayStation Plus előfizetők

|

Leginkább az lehet elégedett az ajándékokkal, akinek PlayStation 5-je és PS VR-ja is van.

Hirdetés

Egyelőre kitart a Sony lendülete, így az erős februárt egy hasonlóan izgalmas március követi, egy régebbi és egy frissebb exkluzív közé befért egy váratlanul nagy sikert aratott multiplatform cím, továbbá egy roppant ígéretes újdonság is. Ráadásul a játékok műfaja tekintetében sem lehet különösebb panaszunk a változatosságra, akad itt FPS, JRPG, puzzle-kaland, sőt még egy soulslike is. Ugyanakkor mégsem lehet teljes az örömünk, rögvest rátérek, hogy miért.

Hirdetés

Március 2-a és április 5-e között csatlakozhat tehát gyűjteményünkhöz az aznap megjelenő Maquette (PS5), a PS VR-ra tervezett Farpoint (PS4), az egyszer már az Epic Games által is ingyen osztogatott Remnant: From the Ashes (PS4), valamint a kiváló Final Fantasy VII Remake (PS4). Az utóbbi rövidesen megszépülve és kibővülve PlayStation 5-ön is elérhető lesz. Üröm az örömben, hogy a PlayStation Plus keretében megszerzett változatot NEM lehet később ingyen frissíteni, arra csakis azok jogosultak, akik megvásárolják a Square Enix szerepjátékát.

Végezetül ne feledjétek, a PlayStation 5 nyitócímének szánt, végül elhalasztott Destruction AllStars továbbra is ingyenesen letölthető aktív előfizetés birtokában, méghozzá egészen április 5-ig. Mellesleg az áprilisi kínálat egy részére is fény derült már: az április 6-án debütáló Oddworld: Soulstorm PS5-ös kiadása lesz az egyik ajándék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)