Hirdetés

Két gyönyörű, túlvilági kalandot kapunk ingyen jövő héten az Epic Games Store-tól

|

Miközben még pörögnek a heti ajánlatok, az Epic már belengette a következő adag ingyenes címet.

Hirdetés

Senkinek sem újdonság már, hogy minden héten csütörtökön (egészen pontosan 17:00-kor) új ingyenes játék kerül fel az Epic Games Store kínálatába. Ha siettek, akkor még szeptember 15-ig lehetőségetek van felmarkolni egy nagyon kellemes menedzserjátékot és egy felszereléscsomagot a Realm Royale Reforgedhoz. Ha a bortermelés nem kötne le, akkor a fantasy világban lövöldözés biztosan lefoglal majd.

A jövő heti kínálat azonban drasztikusan más típusú élményeket kínál, kezdve egy gyönyörű kalandjátékkal, amelyben egy rókát kell alakítanunk, vagy egy történet alakulását vehetjük kezünkbe sci-fi környezetben. Igen, a következő csütörtökön két játékot is kapunk majd.

Hirdetés

A Spirit of the North egy varázslatos élmény, amiben egy, az északi fényektől megbabonázott rókát kell irányítanunk, és végig kell kísérnünk útját egy izgalmas világon keresztül. A The Captain is a kalandjátékosoknak fog kedvezni, de egészen másképp: egy sci-fi sztorit kell majd végigpörgetnünk, ahol rajtunk áll majd, ki éli túl a végső határ felfedezését.

Mindkét címet szeptember 15-től szeptember 22-ig markolhatjuk majd fel. Addig ne felejtsetek lecsapni a Hundred Daysre, és a Reforged csomagra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)