Hirdetés

Két ingyen játékkal vár az Epic Games Store

|

Amellett, hogy a Fall Guys is ingyenes lett, még két játékot tölthetnek le a PC-s játékosok.

Hirdetés

A hét egyik legizgalmasabb eseménye, hogy a Fall Guys Steamről az Epic Games Store-ba költözött, de cserébe azonnal ingyenes is lett (és a szerverek is izzadnak erősen, hogy tudják tartani a tempót a nagy rohammal). Ha még nem próbáltátok, feltétlenül töltsétek le, nagyon jó móka akkor is, ha csak néhány percetek van játékra. 

Amennyiben ez valamiért nem nyerte el a tetszéseteket, talán a hét két, korlátozott ideig ingyenes játéka kedvetekre való lesz.

Hirdetés

Az egyik az A Game of Thrones: The Board Game, avagy a Trónok harca társasjáték digitális változata, amiben a játékosok ügyes tervezéssel, taktikázással megpróbálhatják meghódítani Westerost valamely házat irányítva, törékeny szövetségeket alapítva.

A másik a Car Mechanic Simulator 2018, mellyel bárki belekóstolhat az autószerelés izgalmas világába. A realisztikus játékban több mint 40 különböző járművet bütykölhetünk meg, 1000-nél is több alkatrésszel találkozhatunk, és a végtelenségig játszhatjuk, mindig találunk benne valami új kihívást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindkettőt úgy tölthetitek le, ha a fenti linkek valamelyikére kattintva ellátogattok a játékok adatlapjára, bejelentkeztek, megkeresitek a GET gombot, majd a Place Orderre kattintotok alul. Ezt mobilról is megtehetitek, a játékok a fiókotokhoz adódnak, aztán ha PC-hez értek, már tölthetitek is őket.

A jövő hétre megint két játék jut: a Geneforge 1 - Mutagen és az Iratus: Lord of the Dead.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)