Hirdetés

Két játék ingyenes az Epic Games Store-ban, töltsd le őket hamar!

|

Véget ért a titkolózás, a vártnak megfelelően két cím vált ingyenessé ezen a héten.

Hirdetés

A mai nappal véget ért az Epic Mega Sale, és ezzel együtt a titokzatoskodás is: a múlt héten meglepetésként ért minket, hogy a Controlt adja ingyen az Epic Games Store, most viszont már egy hete tudjuk, mik lesznek a következő ajándékok.

A két játék közül az Overcooked 2 az izgalmasabb, ami az utóbbi évek, ha nem minden idők egyik legjobb kooperatív élményét kínálja. A játékosok egy-egy szakács szerepében játszhatnak, ki kell szolgálniuk a vendégeket, és ebben csak úgy lehetnek sikeresek, ha megfelelően osztják le a feladatokat egymás kozott. Mosogatás, szeletelés, rizsfőzés, salátadobálás, káosz és kiabálás; minden, ami egy tökéletes partyjátékba kell.

Hirdetés

A másik a Hell is Other Demons nevű, egyedi, retro látványvilágú akció-platformer, amit roguelite elemekkel dobtak fel. Bár a látványa valószínűleg nem nyeri el mindenki tetszését, a játékmenete szórakoztató, nagyon jó móka lövöldözni benne, remekül hozza a régi, oldalnézetes shooterek hangulatát.

Mindkettőt úgy tölthetitek le, ha a linkekre kattintva vagy az Epic Games Store kliensén keresztül ellátogattok a termékadatlapra, majd a GET gombra böktök, és végiglépkedtek az ezt követő, rövid folyamaton.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A jövő hét is jó lesz: az Outrunt idéző Horizon Chase Turbo, valamint a kiváló Sonic Mania lehet a miénk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)