Hirdetés

Két játék is ingyenes most a Steamen, de nem árt sietni

|

Rövid ideig térítésmentesen bővíthetjük kollekciónkat két különleges alkotással.

Hirdetés

Sem az elajándékozott játékok számát, ismertségét, illetve pénzben kifejezhető értékét tekintve nem rekorder 2021. november 9-e, de azért azt sem mondhatnánk, hogy mindennapos lenne, hogy egyszerre ennyi címhez juthatunk hozzá ingyen. Adakozott a Ubisoft (Assassin's Creed Chronicles: China, Assassin's Creed: Chronicles India, Assassin's Creed Chronicles: Russia), nagylelkű volt a 2K Games (Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure) és bőkezűnek bizonyult a THQ Nordic (Outcast 1.1) is.

Eddig tehát öt alkotásnál járt a számláló, ám két kisebb kiadó promóciójának köszönhetően az imént felsoroltakkal együtt összesen hét játékot lehet a napokban bezsebelni.

Hirdetés

Az egyik az Alawar Premium gondozásában megjelent Beholder. A Warm Lamp Games 2016-os alkotása megrázó élmény lehet mindenkinek, de főként azoknak, akik személyesen is megtapasztalták valamely diktatórikus rendszer árnyoldalait. Az a dolgunk, hogy kifürkésszük a velünk egy házban lakók titkait, és ha bármi olyasmire bukkanunk, ami veszélyt jelenthet a pártállamra, azt jelentenünk kell. A promóció november 11-én 19 óráig él.

A második ajándék az egészen friss KEO. A Redcatpig Studio csapatalapú online mulitplayer játékában felfegyverzett futurisztikus járgányokkal esünk egymásnak. Ennek a beszerzésével még inkább ajánlott sietni, mert kiadója, a Digital Matters Publishing november 10-én 19 óráig tartja fenn a az ajánlatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)