Hirdetés

Két játék vár ingyen az Epic Games Store-ban, ne szalaszd el!

|

Megjött az e heti ingyenjáték-adag, ismét csak pár kattintás kell, hogy behúzd őket.

Hirdetés

Nagyon jól járt az, aki az elmúlt egy hétben ellátogatott az Epic Games Store-ba, és hozzáadta könyvtárához az épp ingyen kínált két játékot, az Ark: Survival Evolvedot, illetve a társasjátékból adaptált Gloomhavent (vagy Homályrévet). Mindkettő remek, ha azonnal nem is mélyültetek el benne, idővel vegyétek elő őket, adjatok egy esélyt.

Erre a hétre is két teljes játék jutott. Az egyik nagyobb közönségnek szóló a Runbow, egy színes parti-platformer, amiben akár 9 játékos is megmérkőzhet válogatott kompetitív módokban, online és helyi többjátékos módban egyaránt.

Hirdetés

A másik játék a The Drone Racing League Simulator, amiben drónokat kell akadálypályákon épségben átjuttatnunk. Mivel hivatalos, licencelt játékról van szó, amit azért találtak ki, hogy a dróntulajdonosok eszközeik összetörése nélkül gyakorolhassanak, nem kifejezetten árkádos az élmény, de egy próbát megérdemelhet.

A megszerzésükhöz kattintsatok a fenti linkekre, majd a GET gombra, bejelentkezés után pedig a Place Orderre. Ezt mobilról is megtehetitek, aztán mikor géphez értek, indulhat a móka.

A jövő hét ajándékai a Rising Hell és a Slain: Back from Hell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)