Hirdetés

Két játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Egy korrekt The Walking Dead-adaptáció is szerepel az e heti ajándékok között.

Hirdetés

Reméljük, még nem érzitek soknak az ajándékba kapott játékokat, bár abban is biztosak vagyunk, hogy még azok sem játszanak mindennel, akik megválogatják, mi ér meg nekik két kattintást. Az e heti ajándékokba viszont legalább belenézni érdemes, érdekes élményt kínálnak.

A két játék közül az érdekesebb a Bridge Constructor The Walking Dead. Aki találkozott a népszerű sorozat valamely részével, annak a játékmenet ismerős lesz: hidakat kell építeni úgy, hogy azok bírják az aktuális terhelést. Ezúttal csapdákat is állíthatunk, láthatunk új és visszatérő karaktereket, valamint használhatunk mozgó tárgyakat és robbanószereket.

Hirdetés

A másik ajándék az Ironcast nevű, viktoriánus korban játszódó sci-fi játék, melyben mechákat irányíthatunk, de a fegyvereket és rendszereket elemek összekötögetésével aktiválhatjuk. Mindenképp érdekes már csak az elképzelés is.

Mindkettőt úgy tölthetitek le, ha ellátogattok az Epic Games Store-ba akár a fenti linkeken, akár az asztali kliensen vagy böngészőn keresztül, majd az adatlapokon rányomtok a GET gombra.

A következő két ajándék az Obduction és az Offworld Trading Company lesz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)