Hirdetés

Két játékot is ingyen ad jövő héten az Epic Games Store

|

Tegnap már élesedtek a heti ingyen EGS játékok, de a következő adag már lapul a háttérben.

Hirdetés

Nem biztos, hogy megéri ez az Epic Gamesnek, de ők szakadatlanul osztogatják a PC-s játékokat ingyen a digitális üzletükben. Panaszra igazából nincs okunk, pláne nem olyankor, amikor például a Rising Storm 2: Vietnam van a terítéken.

Ezen a héten is két játékot adnak ingyen, melyek között ott van a már előbb említett lövölde, és a Filament című puzzle móka is. Ne felejtsétek el behúzni ezt a párost november 10-ig, különben fizetnetek kell majd értük.

Persze a jövő heti kínálatot is érdemes szem előtt tartani, az Epic Games Store jó szokásához híven feltüntette, hogy mire számíthatunk, és jövő héten sem lesz okunk panaszra.

Hirdetés

November 10-től felmarkolhatjuk majd a gyönyörű és andalító Alba - A Wildlife Adventure című kalandjátékot, és a stílusos és komoly taktikai döntéseket igénylő Shadow Tactics: Blades of the Shogunt is.

Az utóbbi két játék november 17-ig lesz ingyenes, így ha érdekel valamelyik, akkor jelöljétek majd be a napokat a naptáraitokban. A Shadow Tacticsról nem szabad lemaradni, remek játék!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)