Hirdetés

Két kiváló szerepjáték lehet most a tiétek ingyen

|

A mai egy ilyen RPG-s nap, az Epic Games Store az Obsidian Entertainment két tartalmas szerepjátékát adja ingyen.

Hirdetés

Ugyan most a Cyberpunk 2077 megjelenésétől hangos minden (több mint egymillióan játsszák épp Steamen, és ott vannak még a konzolosok, a GOG-osok, az Epic-esek és a stadiások), az Epic Games erre a napra is készült ajándékkal. Ha a következő egy hétben valamikor kinéztek egy kicsit Night Cityből, látogassatok el az Epic Games Store-ba, ahol kiváló RPG várják, hogy pár kattintással bezsákoljátok őket.

Az egyik a Pillars of Eternity - Definitive Edition, mely Eoreába visz minket. Hat faj és tizenegy kaszt közül választhatunk, komoly reputációs rendszer került bele, és egy részletgazdag világot járhatunk be, miközben egy izgalmas történet bontakozik ki. Az alapjáték mellé ebben a csomagban a kiegészítők is járnak.

Hirdetés

Ezt kíséri a szintén az Obsidian Entertainmentnél elkészült Tyranny - Gold Edition. A koncepció nagyjából ugyanaz, súlyos döntések, érdekes világ vár mindannyiunkat. A Gold Editionben minden DLC megtalálható, és egyéb digitális extrákat is behúzhatunk.

December 17-én jön egy újabb váltás, akkor indul ugyanis a Holiday Sale, melynek keretében naponta kapunk egy játékot ingyen, 15 napon át. Résen kell lenni, mert mindegyik csak 24 órán át lesz behúzható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)