Hirdetés

Két nagyon izgalmas játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

A Warhammer világa iránt érdeklődők és Az Ezeregyéjszaka meséinek témáját kedvelők is kapnak most valamit.

Hirdetés

Megértjük, ha az elmúlt egy hétben ingyen kínált démonos flipper nem nyerte el annyira a tetszéseteket, de semmi gond - egyébként is olyan tempóban tolja a játékokat az Epic Games Store, hogy szinte lehetetlen mindegyikre elég időt szakítani. Ezen a héten ráadásul két ajándékra csaphatunk le.

Az egyik, valamivel kevésbé izgalmas az Uppercut Games FPS-e, a City of Brass, melynek látványvilágához Az Ezeregyéjszaka meséi adott ihletet. A BioShockon is dolgozó fejlesztők által megálmodott rougelike akció-kalandjátékban szaladozhatunk, kaszabolhatunk, dzsinnekkel üzletelnünk,  és mindig más kihívás vár ránk a procedurálisan generált pályákon.

Hirdetés

A másik ajándék már jóval érdekfeszítőbb: ez a Total War: Warhammer, a Creative Assembly legendás sorozatának első olyan része, ami nem egy történelmi korszakot dolgoz el, hanem a Warhammer fantasy univerzumába invitál minket. Komoly stratégia, melyben mindenféle lényeket vezethetünk csatába mindenféle más, sokszor rondább lények ellen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mindkét játékot a linkre, majd a GET gombra kattintva szerezhetitek meg, vagy rájuk kereshettek az Epic Games Store kliensében.

A jövő héten ismét két játékot kapunk: jön a Rogue Legacy, valamint a The Vanishing of Ethan Carter. Mindkettő kiváló a maga nemében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)