Hirdetés

Két PlayStation 5-ös játékot és még egy exkluzívot kapnak a PlayStation Plus előfizetők ingyen februárban

|

A korábban belengetett Destruction AllStars mellé még két kiváló játék fért.

Hirdetés

Elmesélek nektek egy történetet, nem lesz hosszú. Jó ideje megvettem már a Controlt PS4-re, de még nem játszottam vele, egyszerűen nem el jutottam odáig, és úgy voltam vele, hogy ha már így alakult, inkább az next-genen is futó Ultimate Edition változatnak kellene nekiállni, de azért külön lennék kénytelen fizetni. Egy leárazás során annyira olcsó volt, hogy majdnem megvettem, de HP szólt, hogy ne tegyem, majd lesz még hasonló jó áron, inkább fejezzem be azt a nem kevés egyéb játékot, ami feltorlódott az évek során. 

A tanulság: hallgassatok HP-ra. 

Hirdetés

A PlayStation Plus előfizetők ugyanis a Control: Ultimate Editiont kapják PlayStation 4-re és PlayStation 5-re februárban, mellé pedig a vadonatúj Destruction AllStars, illetve a tavaly megjelent, egészen csodálatos Concrete Genie jár. Mindhármat február 2-ától fogjuk tudni letölteni, addig van lehetőségünk behúzni a Maneatert, a Shadow of the Tomb Raidert és a Greedfallt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)