Hirdetés

Két remek kalandjátékot húzhattok most be ingyen a Steamen, ha siettek

|

Az Origin és a GOG után egy újabb felületen adhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz költségek nélkül Kate Walker kalandjait.

Hirdetés

Összeszorult a Syberia-rajongók szíve, mikor pár hónapja elhunyt Benoît Sokal, a széria atyja, aki így sajnos már nem élhette meg, hogy decemberben megjelenjen a sorozat legújabb része, a Syberia: The World Before, mi viszont a tiszteletére újrajátszhatjuk az eddigi részeket, mielőbb megérkezne a legújabb epizód.

A Microids ugyanis komoly erőkkel készül az érkezésére, ennek keretében az összes korábbi Syberia játékot vagy ingyenessé tette vagy komolyan leakciózta.

Hirdetés

Bár a GOG-on és az Originen is be lehetett már őket húzni, valamint a GameStar magazin olvasói ajándékba kapták őket a 2017/03-as számhoz, azonban ha valakinek még mindig kimaradtak volna, akkor szeptember 29-én, 19:00-ig a fiókjukhoz adhatják a Syberiát és Syberia II-t, majd örökre megtarthatják őket.

Emellett a Syberia 3 is durva leárazást kapott, a 85 százalékos kedvezménynek köszönhetően mindösszesen 1600 forintért beszerezhető.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Microids egyébként számos játékát olcsóbbá tette (a Yesterday Origins és az Agatha Christie: The ABC Murders is csak pár száz forintot kóstálnak), érdemes átböngészni a kínálatot

A Syberia: The World Before megjelenése pedig december 10-én várható, de a demója már tölthető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)