Hirdetés

Két Tomb Raider játékot is ingyen húzhatunk most be

|

A Square Enix is adakozós kedvében van, két ajándékkal lepett meg minket.

Hirdetés

Mindig örülünk, ha a kiadók ajándékokkal halmoznak el minket: a Sony után a Square Enix is bejelentette, hogy készült valamivel számunkra. Igaz, csak a PC-s játékosoknak szól az ajánlat, és nekik sem csak kettőt kell kattintaniuk, hogy játszhassanak.

A héten lesz a Square Enix Presents előadás, melynek keretében a Tomb Raider széria jövőjéről is megtudunk majd valamit. Ennek kapcsán lépett életbe a promóció: aki a kiadó által meghatározott feladatokat legkésőbb a műsor végéig (kb. március 18. este fél 6-7-ig) teljesíti, megkap két spin-offot.

Hirdetés

A szóban forgó két ajándék a Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft: Temple of Osiris. Ahhoz, hogy megszerezzétek őket, először is be kell követni a Square Enix Twitter fiókját, majd válaszolni az alábbi tweetre a #SquareEnixPresents hashtaget használva. Ezután DM-ben (üzenetben) megy a kód.

Mindkettő kiváló logikai-akciójáték lett, érdemes lehet kipróbálni, ha bármennyire is szeretitek a Tomb Raider franchise tagjainak hangulatát. A Square Enix Presents itthoni idő szerint holnap este 6-kor kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)