Hirdetés

Két Warhammer játék is ingyenes most, de további ajándékokat is kapunk

|

Egy viszonylag újabb, multiplayer címben, valamint egy klasszikus stratégiai játékban hajszolhatjuk a dicsőséget.

Hirdetés

Tegnap rajtolt ez a Warhammer Skulls eseménysorozat (a Skulls for the Skulls Throne utódja), méghozzá egy tartalmas streammel, amiből nem csak már megjelent, vagy korábban bejelentett játékokkal kapcsolatos információkat tudtunk meg, hanem egy sor, eddig nem látott címet is szemrevételezhettünk. Némelyikből többet, némelyikből kevesebbet mutattak, de az biztos, hogy a Warhammer és a Warhammer 40,000 rajongóinak is lesz miből válogatniuk az előttünk álló egy-másfél évben.

Az egyik legígéretesebb fejlesztés a Vermintide alkotóinak műhelyében készülő Warhammer 40,000: Darktide, amelynek neves író jegyzi a sztoriját, aki mesélt is egy keveset a játék narratívájának hátteréről.

Hirdetés

De nem csak bejelentésekről szól az esemény, hanem komoly leárazásról is a Steamtől a GOG.com-on át a PlayStation és az Xbox boltjáig, no meg persze ingyenes játéklehetőségről. Az xboxosok három címet is szabadon próbálgathatnak a hétvége folyamán, a PC-seknek ellenben két olyan játék is jutott, amibe nemcsak belekukkanthatnak, hanem meg is tarthatják azokat, ha hozzáadják könyvtárukhoz.

A Steamen, ahogy már korábban is említettük, június 10-éig ingyenesen megszerezhető a tavaly megjelent Warhammer Underworlds: Online. Ebben a kocka- és kártyaalapú, körökre osztott stratégia játékban másokkal mérhetjük össze tudásunkat.

A GOG.com ajándéka patinásabb darab, az 1995-ös évjáratú Warhammer: Shadow of the Horned Rat. Mai szemmel nézve talán kissé avíttnak és kezdetlegesnek tűnhet, de ne felejtsük, hogy a Mindescape klasszikusának játékmenete fektette le az alapokat, amelyekre később a kiváló Warhammer: Dark Omen, valamint a szintén jól sikerült, magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos épült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt az alkotást is június 10-éig szólíthatjuk magunkhoz, de fontos megjegyezni, hogy csak a Warhammer Skulls Digital Goodie Pack részeként ingyenes, önmagában fizetnünk kellene érte. De jobb is így, mert kapunk még menő háttérképeket, szerepjátékos kalandot, albumot, játékzenét, valamint egy, a hivatalos Warhammer boltban kedvezményes vásárlásra jogosító kupont is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)