Hirdetés

Kiderült, melyek lesznek a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai

|

A Call of Duty: WWII mellé egy másik akciójáték érkezik, és sajnos nem a Spider-Man.

Hirdetés

Rendhagyó módon már a hét elején bejelentette és májusban elérhetővé tette a PlayStation Plus előfizetőknek járó egyik játékot a Sony, így akinek még nincs meg, akár már most is behúzhatja a Call of Duty: WWII-t.

Hirdetés

Több pletykát is hallottunk annak kapcsán, mi jár mellé a jövő hónapban, de végül az lett, amit az Instagramon idő előtt közzétett hirdetés elárult: június 2-ától a Star Wars Battlefront 2 alapváltozatát lehet letölteni, ami persze minden ingyenesen megjelent frissítést tartalmaz.

Június 1-ig még a Cities: Skylines és a Farming Simulator 19 is megszerezhető, a két új játékra pedig július 6-ig csaphatunk le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)