Hirdetés

Kiderült, melyik lesz az Epic Games Store egyik ingyenes játéka a jövő héten

|

Ráadásul nem is egy, hanem rögtön két, csodálatos játék jár majd egy csomagban.

Hirdetés

Holnap változik az Epic Games Store ingyenjáték-kínálata, úgyhogy ha eddig nem tettétek, mindenképp töltsétek le az aktuálisan elérhető három címet. Ezeket a Wilmot's Warehouse váltja, de már azt is tudjuk, mi jön ezután: a Team Alto bejelentette, hogy átportolja két meglehetősen jól sikerült mobilos platformerjét konzolokra és PC-re, és míg alapvetően kb. 10 euróba kerül a csomag, a PC-sek egy héten át ingyen juthatnak hozzá.

Hirdetés

Az Alto játékok egyébként nagyon hangulatos, egygombos platformerek, melyekben gyönyörű tájakon suhanunk keresztül egy snowboardon állva. Mindenképp érdemes lesz beszerezni mindkettőt azoknak, akik valami nyugis és hangulatos élményre vágynak.

A The Alto Collection megjelenése 2020. augusztus 13-ára várható PC-n, PlayStation 4-en, és Xbox One-on, továbbá egy Nintendo Switch-verzió is érkezni fog valamivel később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)