Hirdetés

Kiderült, mi lesz az Epic Games Store ingyenes játéka

|

Bár csak holnap délutántól fogjuk tudni letölteni, az Epic már most reklámozza.

Hirdetés

A múlt héten, miután minden korábbi szivárgás igaznak bizonyult, arra számítottunk, hogy az Ark: Survival Evolved válik ingyenessé az Epic Games Store-ban, azonban végül az Overcooked lett ingyenes, ami egyrészt már volt, másrészt nem akkora nagy dobás, mint az elmúlt hetek ajándékai.

Hirdetés

Érdekes módon pont akkor jelentette be a Studio Wildcard is, hogy a Black Lives Matter-tüntetések miatt egy héttel elhalasztja az Ark: Survival Evolved évfordulós ünnepét és a Crystal Isles megjelenését. Valószínűleg ezért nem ezt a játékot kaptuk a múlt héten, most viszont már valóban az Ark: Survival Evolved jár, mint a Facebookon közzétett, francia nyelvű hirdetés is megerősíti. Emellett egyébként a Samurai Showdown Neo Geo Collection is ingyenes lesz, azt se hagyjátok ki, de holnap úgyis szólunk még egyszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)