Hirdetés

Kiderült, mik lesznek a januári Xbox Live Games with Gold játékok

|

Ismételten négy címet kapnak ajándékba az Xbox Live előfizetői, ezúttal három konzolgenerációt is érint a felhozatal.

Hirdetés

Nincs már sok hátra a 2020-as évből, szóval éppen itt volt az ideje annak, hogy a Microsoft végre elárulja, milyen ingyenes Games with Gold játékokra számíthatunk majd 2021 legelső hónapjában, januárban.

Nos, hatalmas címekre ezúttal is felesleges ácsingózni, de azért akad a négy ajándék játék között igazán izgalmas darab is.

Hirdetés

Kezdjük rögvest az Xbox One-os fronttal: ezúttal a Little Nightmares és Dead Rising kerülhet be a katalógusunkba, szóval a félelmetesebb, de nagyközönség által is simán fogyasztható vonalra csúszott rá a Microsoft. Az előbbi játék egész hónapban, az utóbbi pedig január közepétől február közepéig lesz elérhető. 

Ezeken felül egy Xbox 360-as és egy klasszikus, első xboxos cím is érkezik: a The King of Fighters XIII és a Breakdown lesz a jussa azoknak az előfizetőknek, akik nem felejtik el bezsákolni őket. A The King of Fighters széria 13. része természetesen a korábbi epizódokhoz hasonlóan egy verekedős cím, a műfaj rajongóinak mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást. A Breakdown pedig egy Xbox-exkluzív FPS, ami a Namco gondozásában jelent meg 2004-ben.

Nektek hogy tetszik a januári felhozatal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)