Hirdetés

Kiderült, mik lesznek legközelebb az Epic Games Store ingyenes játékai

|

Az Epic Games Store csak most fedte fel soron következő ajándékai közül a másodikat is.

Hirdetés

Még szilveszter előtt véget ért az Epic Games Store ünnepi ajándéközöne, és minden visszaállt a megszokott kerékvágásba, azaz napi helyett már csak heti rendszerességgel váltották egymást az ingyenes játékok. Legutóbb a Kerbal Space Program, valamint a Shadow Tactics: Blades of the Shogun önállóan futó kiegészítője (de nevezhetjük akár spin-offnak is), az Aiko's Choice vált átmenetileg ingyenessé. Ha nem húzzátok nagyon sokáig az időt, még mindkettőt hozzácsaphatjátok a gyűjteményetekhez.

Abban a pillanatban viszont, hogy az említett duó leváltotta az előző párost (Dishonored - Definitve Edition, Eximus: Seize the Frontline), és lehullott a lepel a következő ajándékról, csupán egyetlen alkotást láthattunk az Epic Games Store oldalán, nevezetesen a First Class Trouble című multiplayer játékot, amelyben egy luxusűrhajó utasait és legénységét alakító játékosoknak kell összefogva vagy egymást hátráltatva lekapcsolniuk a mindannyiuk korai és erőszakos halálán munkálkodó MI-t.

Hirdetés

Ma azonban bizonyossá vált, hogy kapunk egy második játékot is a Gamedec - Definitive Edition képében. Ennek az alapkiadása az előzőhöz hasonlóan 2021-ben jelent meg, tehát elég frissnek mondható, és elsősorban azok fogják értékelni, akik kedvelik a cyberpunk miliőt, valamint az izometrikus nézetet. A története szerint olyan nyomozót személyesítünk meg, aki virtuális világokban göngyölít fel különféle bűnügyeket.

Mindkét alkotást január 12-én, csütörtökön tölthetitek majd le 17 órától. Természetesen időben emlékeztetni fogunk benneteket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)