Hirdetés

Kiderült, mikor válik ingyenessé a Rocket League

|

Nem kell már sokat várni arra, hogy rengeteg új játékos lepje el a Rocket League szervereit.

Hirdetés

Megjelenése után több mint öt évvel free-to-play modellre vált a Rocket League, ami eddig sem volt nagyon drága, sőt, a felhasználói bázisa is szép méretes, de így sok új érdeklődőt csábíthat el. A játék minden platformon, tehát PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen egyaránt ingyenes lesz (One-on csak a Gold előfizetőknek), illetve ezzel együtt átkerül Steamről az Epic Games Store-ba, és ez már csak azért sem meglepő, mert az Epic tavaly felvásárolta a fejlesztő Psyonixot.

Hirdetés

Eddig csak annyit tudtunk, hogy az átállást őszre tervezik, most viszont már konkrét dátumunk van: szeptember 23-ától nyílnak meg a kapuk mindenki előtt. Ekkortájt indul egy új esemény is, a Llama-Rama, előtte pedig megjelenik egy frissítés, ami felkészíti a játékot a jövőre. Aki október 23-ig hozzáadja a Rocket League-et EGS-es fiókjához, egy 10 dollár értékű kupont kap (még nem tudni, forintban mennyit ér pontosan), amit 14,99 dollárnál drágább játékokra és kiegészítőkre költhet el.

Fontos változás még, hogy holnaptól elérhetővé válik a cross-platform fejlődés, így mindegy, milyen platformon játszunk, ugyanúgy haladunk majd előre, továbbá a korábbi vásárlók megkapják a nekik járó exkluzív tartalmakat. A bejelentés alkalmából új trailer jött, ezt láthatjátok alább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)